Aero Fitness Club | Szombathely
Aero Fitness Club Szombathely
Aerofitness Club - Árkádia bevásárlóközpont
9700 Szombathely, Dolgozók u. 1.
Tel.: 06 20/ 947 77 74

WALKING

Kérjük látogassa meg új oldalunkat:

www.aero-fitness.huWALKING - Walking (régen walk-energie), STIKWALKING:

Magyarországon EGYRE TÖBB klub működtet Walking termet. Hazánkban Székesfehérvár után elsőként az Aerofitness Clubban nyílt lehetőség arra, hogy ezt a fajta csoportos gyaloglást kipróbálhassuk. Ezeken az edzéseken egy futópad szerű szerkezeten gyalogolhatunk edző irányítása mellett, zenére, ütemezetten. Egy kis gomb segítségével változtathatjuk a terhelést és érdekes módon nem a gép hajtja a lábunkat, hanem lépéseinkkel meghajtunk egy szalagot, ami által imitálható a hegyre feljutás. Nagyon komoly terhelés mellett nincs komoly légszomjunk, mégis hatékony fogyasztást, emeltebb kalória felhasználást érhetünk el vele. Ezt a mozgásformát továbbfejlesztve, a 2013. májusi RIMINI FITNESS-WELLNESS FESTIVAL-on világpremier keretében mutatták be a WALKEXERCISE legújabb eszközét és vele együtt az új edzésformát. Klubunk hazánkban elsőként és egyenlőre egyetlenként vezette be ezt az un. STIKWALKING edzést, mellyel már a felsőtestet is hatékonyan át tudjuk mozgatni. Az eszköz korszerűbb és könnyebben kezelhető lett, emellett kiegészítették egy állítható magasságú bottal, mely a gép oldalához egy rugó segítségével csatlakozik. A kiegészítő bot a segítségével valódi nordic-walking élményt kapunk, igazi hegymenetet imitálhatunk. A bottal a lépések alatt különböző toló és húzó mozdulatot lehet végezni, ezáltal a felső test és a kar izmait is erősíteni. A szerkezetet felszerelhetjük egy alacsonyabb kapaszkodóval is, magasságát beállíthatjuk akár gyermekeknek is, így kisiskolások is kipróbálhatják ezt a mozgásformát. Ezekkel a fejlesztésekkel sokoldalú lett az új Walking programunk.

Eredményes és szórakoztató egyben, emiatt a legnépszerűbb edzésformák közé tartozik, nagyon könnyen megszerethető, mindenkinek ajánlható.

A STIKWALKING BY WALKEXERCISE program legfőbb jellemzője az edzőtermek leggyakoribb használati eszköze, vagyis a futópad használata, ami nem elektromos, hanem mechanikus, így lehetővé teszi,hogy valódi gyaloglást vagy futást szimuláljunk, vagy bemelegítő gyakorlatokatvégezzünk rajta.
 A futópadon végezhető gyakorlatokat úgy találták ki, hogy minden korcsoport számára elvégezhetőek legyenek, a gyerekektől kezdődően az idősekig. Ez a forradalmian új program lehetővé teszi, hogy radikálisan csökkenstük az edzés időtartamát, ráadásul oly módon, hogy az edzés nem válik unalmassá, sőt kiváló eredményeket garantál. A Stikwalking egy bottal kiegészített walker, mellyel a felső test izmait is megmozgatjuk !
ZSÍR ÉS FARIZOMGYILKOS
A Stikwalking a versenysport szektorban is kiválóan alkalmazható, például a biatlonban és a triatlonban egyaránt, de jól használható rehabilitációs programok során is. Kiegészíthetjük az eszközhasználatot kisebb súlyokkal, kötelekkel, vagy kombinálhatjuk az edzésprogramot a terem más lehetőségeivel, mint pl. bike, rowling, pump, step stb, így a korábban megvásárolt sporteszközök sem maradnak kihasználatlanul.

Szórakoztató, fogyasztó, frissitő és erősítő edzés.


Nagyobb térképre váltás x

Nem elérhető szolgáltatás!

x