Aero Fitness Club | Szombathely
Aero Fitness Club Szombathely
Aerofitness Club - Árkádia bevásárlóközpont
9700 Szombathely, Dolgozók u. 1.
Tel.: 06 20/ 947 77 74

deepWORK™

Kérjük látogassa meg új oldalunkat:

www.aero-fitness.hu

DW – Aero

Az edzés célja, hogy izmaink együtt dolgozzanak tökéletes összhangban, extrém magas energiafelhasználás mellett. A koordináció fejlesztése mellett kiemelt figyelmet kap a minőségi és biztonságos mozgást biztosító mélyebb, stabilizáló izmok fejlesztése is, megteremtve ezáltal a valódi funkcionális edzés feltételeit.  A tréningek alatt statikus erőelemek mellett különböző légzéstechnikákat alkalmazunk, felkészítjük a keringési rendszert és az ízületeket a mozgásra, erősítjük a kardiovaszkuláris rendszert, intervall kardió és erősítő elemeket alkalmazunk.

Alapelemei a teljesítményjavulást, egészségfejlesztést, testzsír csökkentést és testtudat kialakítását segítik. A zsírégetés nagyon magas fokú az intervall terhelésnek köszönhetően. Hangsúlyos a speciális bemelegítés és a nyújtás. Az 55 perces program célja, hogy fejlődjön a külalak, csökkenjen a testzsír százalék, javuljon az izomerő-állóképesség, nőjön az izom-ízületi rugalmasság, a testtartás és mozgás harmonikus legyen. Az edzések alatt nem használunk sportszereket. Több rendszer elemeit ötvözi magában, kardió és saját testsúlyos gyakorlatokból áll, az intenzív és a statikus elemeket felváltva alkalmazzuk.

 

Robert Steinbacher 2010-ben New Yorkban az év vállalkozójaként és legjobb nemzetközi prezentereként ECA díjban részesült, ezzel 15 éves munkája és az általa kidolgozott bodyART™ tréning koncepciója is nemzetközi elismerést kapott.

Legújabb és világszerte kiváló fogadtatásban részesült tréning koncepciója a deepWORK™, ami a bodyART™ és az IRON SYSTEM™ know how-ját vegyíti.

Ez a holisztikus, funkcionális tréning minden sportág legjavából építkezik, egyszerű, intenzív, egyedülálló és teljesen más, mint az eddig ismert módszerek. Az öt elemre (föld, fa, tűz,fém és víz) épül, rendkívül intenzíven mozgatja át a testet és rengeteg pozitív energiával tölt fel!


Nagyobb térképre váltás x

Nem elérhető szolgáltatás!

x